zondag 17 januari 2021
Home Events Crazy 90s Live · 2 Unlimited

Crazy 90s Live · 2 Unlimited

CRAZY 90S::2 UNLIMITED LIVE

Zaterdag 23 november 2019 een nieuwe editie van het populaire 90’s spektakel CRAZY 90s in Podium Victorie Alkmaar. CRAZY 90s is niet zomaar een 90s-feestje, Crazy 90s staat al meer dan 10 jaar garant voor een moddervet spektakel met altijd uitbundige partypeeps. Resident en Mastermixer Dvd-j Devious (o.a. bekend van de Radio 10 Powermix) komt met zijn arsenaal aan geremasterde videoclipclassics de dansvloer op zijn kop zetten en we strikken de échte 90s helden om die ekte 90s-vibe helemaal te doen herleven. CRAZY 90s is de ultieme 90’s-throwback met die extreme party-feel van toen!

Deze editie een exclusief live optreden van de legendarische 90s Heroes: 2 UNLIMITED. De succesvolle eurodance act, domineerde wereldwijd alle hitlijsten, een ware 90’s-hitmachine! Je kent ze vast van hits als: No Limit, Twilight Zone, Get Ready For This, Let The Beat Controle Your Body, Jump For Joy enz enz.
Sinds 2016 treden ze op in de huidige formatie (Anita is vervangen door Kim) en één blik op hun agenda laat zien dat zij continue (wereldwijd) rondtouren met een waanzinnige vette show, want ze knallen als de beste! Ze zijn dan ook nog zelden in Nederland te bewonderen, maaaarrrr Crazy 90s heeft ze weten te strikken voor een exclusieve show in Noord-Holland! 

:)

In area 2 de beruchte Strictly Happy Hardcore Allnighter met Dj’s Ominous & Sequence (Thunderdome/Pandemonium). Hak je eigen, de hele avond stuk op de ekte happy hardcore klassiekertjes!

Afgetopt met Crazy Entertainment word dit natuurlijk weer een groot gekkenhuis! Heb je ook zin om kapotlos te gaan op al die geweldige 90s-klappers?! Dan mag je deze editie zé-ker niet missen! Maar wees er snel bij, want Crazy 90s is vaak al vóóraf uitverkocht!

Voorverkoop start zondag 31 maart om 12:00 uur! Wees er snel bij, want deze kon nog weleens harder gaan, dan een malle gabber op glad ijs! Crazy 90s is sws vaak al vóóraf uitverkocht!

Line up: 2 UNLIMITED live l DVDJ DEVIOUS l Area 2: STRICTLY HAPPY HARDCORE ALLNIGHTER met OMINOUS & SEQUENCE (Thunderdome/Defqon).

Datum

nov 23 2019 - nov 24 2019

Tijd

9:00 pm - 3:00 am

Kosten

€22,35

Meer info

KOOP TICKETS

Locatie

Podium Victorie
Pettemerstraat 5 Alkmaar
KOOP TICKETS

Event Attendees

No attendee found! Be the first one to book!

Discussion about this mec-events