zaterdag 23 januari 2021
Home Events Diggy Dex · De Karavaan Trekt Door

Diggy Dex · De Karavaan Trekt Door

Na een uitverkochte tour trekt de Karavaan verder. De rondreis die Diggy Dex de afgelopen jaren met zijn band maakte begon bij het succes van zijn album Golven. Sindsdien trekken ze als een karavaan door het land, van optreden naar optreden. Drie clubtournees, een festivaltour en een uitgebreide theatertournee, inclusief een uitverkocht Koninklijk Theater Carré, brachten hen naar honderden podia en duizenden mensen. En dat terwijl het voor de songwriter/rapper voelt alsof de reis pas net begint.

De ‘chansonrapper’ uit Amersfoort vertelt verhalen op muziek die bij elke plaat aan zeggingskracht en diepte winnen en bij elk album enthousiaster worden ontvangen. De basis is en blijft hiphop, maar is zelden de eindbestemming van de muzikale weg die Diggy Dex aflegt. Zo ook op Karavaan, zijn nieuwe, zesde album waarvoor Franse popmuziek een belangrijke invloedbron was.

Karavaan is een verzameling reisliedjes, verhalen op muziek die je meenemen naar een onbekende bestemming. Karavaan klinkt als een persoon die open staat voor de wereld en geniet van de simpele dingen in het leven. Van elkaars gezelschap, muziek, zon, gezelligheid en het moment. Omringd door zijn band staat Diggy Dex weer klaar om erop uit te gaan en de verhalen van Karavaan te delen met iedereen die zijn pad kruist.

Datum

okt 26 2019

Tijd

7:30 pm - 11:00 pm

Kosten

€22,00

Meer info

KOOP TICKETS
Maasilo Rotterdam

Locatie

Maasilo Rotterdam
Maassilo 1-2 Maashaven Zuidzijde 3081 AE Rotterdam
Categorie

Organisator

Twist Agency
KOOP TICKETS

Event Attendees

No attendee found! Be the first one to book!

Discussion about this mec-events