dinsdag 29 september 2020
Home Events Sensual Players NYE

Sensual Players NYE

???? ??????? ???????:
Sensual players is het nieuwe erotische feest van Nederland. Met elke keer een top avond/nacht en een Next level line up zal het aan een goede sfeer niet ontbreken. 12 keer kan je genieten in de mooiste erotische club van Nederland. Haal nu snel je tickets en verzeker je zelf van een leuke avond/nacht.

???? ????? ???????:
Dit jaar met Oud & Nieuw wordt er wederom een feest georganiseerd dat zijn weerga niet kent. Afgelopen jaren is Oud & Nieuw altijd druk bezocht met vele bezoekers en voor wie de afgelopen jaren is geweest is deze avond al bekend als het feest van het jaar!

Oud en nieuw gaat dit jaar gevierd worden als nooit tevoren. In samenwerking met Sensual Players komt PartyPlayers dit jaar met een knaleditie om nooit meer te vergeten….

Een feest met vuurwerk van begin tot eind want alle resident dj’s en andere top DJ’s zullen hierbij aanwezig zijn om jullie de avond van je leven te bezorgen en dit gezamenlijk met jullie te vieren

Uiteraard is er aan de bijbehorende overheerlijke bubbels en lekkers te knabbelen ook gedacht.

Een spannend en spetterend uiteinde in een intieme en besloten omgeving op een top locatie die alle luxe heeft die jij je maar kunt wensen en waar je je om je portemonnee in ieder geval geen zorgen hoeft te maken want alles is All-Inclusive.

Een Oud en Nieuw feest met alles erop en eraan waar jij nog lang op terug zal kijken….

???? ??:
DJ VANDALOS
MEP STONES
DJ Italiander
DJ Renji
DJ TIMELESS

???? ??? ????
31 december 2019/2020

???????:
Partyplayers.nl

Datum

dec 31 2019

Tijd

8:00 pm - 4:00 am

Kosten

€35.00

Meer info

KOOP TICKETS!
Partyplayers

Locatie

Partyplayers
Lelystad
KOOP TICKETS!

Event Attendees

No attendee found! Be the first one to book!

Next Event

Discussion about this mec-events