vrijdag 22 januari 2021
Home Events Twenty Years of Gigi D’Agostino

Twenty Years of Gigi D’Agostino

Gigi D’Agostino komt met speciale L’Amour Toujours show naar Nederland

Luigi Celestino Di Agostino, beter bekend als Gigi D’Agostino komt zaterdag 16 november naar de Brabanthallen (Den Bosch) speciaal om het 20-jarig jubileum van zijn wereldwijde nummer 1 hit L’Amour Toujours’ te vieren.

Zijn eerste album, met zijn artiestennaam als albumtitel, werd onverwacht al snel goud. Singles als Fly en Sweetly werden een succes en vooral dankzij dat laatste nummer brak hij door in Nederland. Daarna volgde door de jaren heen diverse hits en niet alleen in Nederland. Zo kwam zijn single Bla Bla Bla in onder andere de VS en zijn thuisland Italië binnen in op nummer 4. De hits volgde elkaar in gestaag tempo op waardoor je ondertussen wel kunt stellen dat Gigi’ een hit machine is. Op zijn palmares staan ondertussen, naast de eerder genoemde hits, liedjes als Another Way, La Passion, The Riddle en niet te vergeten één van de zomerhits van afgelopen In My Mind (ondertussen al ruim 566 miljoen keer gestreamd is op Spotify!)

Zaterdag 16 november wordt een feest der herkenning waarbij Gigi D’Agostino gaat draaien en tussendoor zullen flink wat andere grote artiesten op het podium klimmen.

Vergis je niet, ondanks dat Spotify toen helemaal nog niet bestond is ondertussen L’Amour Toujours ook al bijna 80 miljoen keer gestreamd en komt in De Verruckte Halbe Stunde van Radio 538 en Het Foute Uur van Q-Music dit nummer nog bijna wekelijks voorbij. Welke gastartiesten Gigi’ flankeren tijdens de show wordt in een later stadium bekend gemaakt. De kaartverkoop voor Gigi D’Agostino – L’Amour Toujours (20 jaar) start vrijdag 10 mei

Datum

nov 16 2019 - nov 17 2019

Tijd

8:00 pm - 2:00 am

Kosten

€35,54

Meer info

KOOP TICKETS

Locatie

Brabanthallen
Diezekade 2, 's-Hertogenbosch
Categorie
KOOP TICKETS

Event Attendees

No attendee found! Be the first one to book!

Discussion about this mec-events